Skipet

Skrog inklusive spanter og dekk nærmer seg nå fullførelse. Det er et svært vakkert skip som vokser fram på beddingen i Tønsberg. I øyeblikket har vi 5 – 6 båtbyggere i sving. Blant de største gjenværende arbeidene er bl.a. mast og rigg, samt etter hvert også installasjon av elektromotor. Det er nødvendig bl.a. av sikkerhetshensyn. Men ettersom vi foreløpig ikke har tilstrekkelig med midler til dette, så må vi skride fram langsomt og i takt med økonomien.

Vi er imidlertid i rute til planlagt sjøsetting lørdag den 8. september 2018. Dette blir et høydepunkt under Tønsberg Vikingfestival (6.9-9.9), og som bidragsyter er du naturligvis hjertelig velkommen til å være med både på festivalen og sjøsettingen. Det kommer til å bli spektakulært!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.